Nieuws

Bijzondere Bourgogne-proeverij bij Fitzgerald in Rotterdam

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Fitzgerald in Rotterdam houdt maandag 16 september een bijzondere Bourgogne-proeverij. De wijnen die worden geproefd, zijn geselecteerd in samenwerking met Wijnkooperij De Lange. De begeleiding is in handen van Gert Crum.

De Bourgogne-proeverij bij restaurant Fitzgerald in Rotterdam begint maandag 16 september met een proeverij. Op het menu staan zogeheten ‘basis’-wijnen, lieu-dits, premier cru’s en grand cru’s.

Premier cru en grand cru
De proeverij wordt begeleid door Gert Crum, auteur van internationaal geroemde wijnboeken en Bourgogne-kenner bij uitstek.

Aansluitend wordt een diner van vijf gangen geserveerd, met als begeleidende wijnen enkel premier cru- en grand cru-wijnen uit deze beroemde streek.

Diner
De kosten voor deze avond bedragen 275 euro per persoon. Voor dit bedrag neem je deel aan de proeverij en geniet je van het diner met begeleidende wijnen.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantfitzgerald.com. Vermeld daarin je contactgegevens en het aantal plaatsen.

Graag ook eventuele factuurvereisten meesturen. Na het betalen van de factuur zijn de plaatsen gegarandeerd. De Bourgogne-proeverij is een samenwerking tussen sterrestaurant Fitzgerald en Wijnkooperij De Lange.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Syrco Bakker gastchef bij Hemingway in Bergen op Zoom

Volgend artikel

Waldorf Astoria Amsterdam start met Baby Shower Afternoon Tea

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.