Nieuws

Waldorf Astoria Amsterdam start met Baby Shower Afternoon Tea

Waldorf Astoria Amsterdam heeft de Baby Shower als thema toegevoegd aan haar Afternoon Tea. De hartige en zoete hapjes worden naar wens samengesteld en geserveerd in één van de monumentale zalen of de Peacock Alley. Er geldt een vanaf-prijs van 68 euro bij een groep van minimaal acht personen.

De Baby Shower Afternoon Tea is de jongste loot aan de stam van de Afternoon Tea-thema’s van hotel Waldorf Astoria Amsterdam.

Hartig en zoet
De hartige en zoete hapjes van chef Vipin Charly worden gepresenteerd in tot de verbeelding spreken ‘baby’-creaties.

De samenstelling kan naar behoefte worden ingevuld en naar wens vindt deze plaats in één van de monumentale zalen of de Peacock Alley.

Reserveren
De Baby Shower Afternoon Tea is het hele jaar beschikbaar voor groepen vanaf acht personen. Per persoon geldt een vanaf-prijs van 68 euro.

Voor meer informatie en het plaatsen van reserveringen kan een e-mail worden gestuurd naar events.amsterdam@waldorfastoria.com of worden gebeld met telefoonnummer (020) 718 46 41.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bijzondere Bourgogne-proeverij bij Fitzgerald in Rotterdam

Volgend artikel

Boutique Hotel Franklin opent de deuren in Middelburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.