Nieuws

Boutique Hotel Franklin opent de deuren in Middelburg

In een monumentaal pand in de oude binnenstad van Middelburg opent in augustus Boutique Hotel Franklin. Het hotel combineert authentieke elementen met een eigenzinnig en elegant interieur en beschikt over veertien luxueuze suites, een brasserie en een cocktailbar.

Zeeuwse charme gecombineerd met kosmopolitische allure. Dat is in één zin samengevat wat Boutique Hotel Franklin in Middelburg haar gasten gaat bieden.

Op 10 augustus is de opening van het hotel, dat authentieke elementen combineert met een eigenzinnig en elegant interieur. Een plek waar gasten van het hotel, bezoekers en lokale bewoners samenkomen.

Luxueuze suites
In het monumentale pand komen veertien luxueuze suites, die worden vernoemd naar een iconische presidentsvrouw. Onder hen Jacky Kennedy, Betty Ford, Eleanor Roosevelt en Michelle Obama.

Brasserie en cocktailbar
Bij Brasserie Franklin worden klassieke wereldgerechten geserveerd met een lokale touch. De keuken staat onder leiding van Nick van Eijk.

Onder de signatuurgerechten het Zeeuws Weiderund en het pannetje met Zeeuwse mosselen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Waldorf Astoria Amsterdam start met Baby Shower Afternoon Tea

Volgend artikel

Italiaanse lunch bij Piloersemaborg in Den Ham

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.