Nieuws

Italiaanse lunch bij Piloersemaborg in Den Ham

Piloersemaborg in Den Ham luidt de zomersluiting in met een Italiaanse lunch op de laatste dag voor de vakantie. Zondag 28 juli neem je – bij mooi weer – buiten plaats aan lange tafels en geniet je van een menu van vier gangen, inclusief aperitief, wijnen, water en koffie of thee en omlijsting.

Op de laatste dag voor onze vakantie rekenen we op een zomerse Italiaanse lunch, aldus Dick Soek van Piloersemaborg in Den Ham.

‘Er bestaat een goede kans om bij mooi weer, net als de vorige keer, buiten aan de lange tafels te lunchen. Geheel passend bij het karakter van het menu.’

Menu van vier gangen
Het menu telt vier gangen: salade uit de eigen tuin; risotto met langoustine, tomaat en doperwtjes; rundertong met drie sauzen en groenten en een cannoli gevuld met geitenricotta, chocolade, sinaasappel en pistache.

Risotto
Bij de risotto zijn de langoustines onder voorbehoud. Deze worden namelijk vers geleverd, rechtstreeks vanaf de boot. Er kunnen onvoorziene omstandigheden zijn, die ervoor kunnen zorgen dat deze niet op tijd is.

Reserveren
De kosten per couvert bedragen 59,50 euro. In deze prijs zijn niet alleen de vier gangen inbegrepen, maar ook een aperitief, wijnen en koffie of thee met omlijsting.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@piloersema.nl of door te bellen met telefoonnummer (050) 403 13 62.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Boutique Hotel Franklin opent de deuren in Middelburg

Volgend artikel

‘10x mini’-arrangement bij De Librije in Zwolle

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.