After kerstmenu bij sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg
Bij De Leuf in Ubachsberg kun je (ook) in de laatste dagen van het jaar genieten van het (after) kerstmenu. In het sterrestaurant vervalt van 27 tot en met 30 december de menukaart en serveren chef Robin van de Bunt en zijn team vier, vijf, zes of zeven gangen.
Van 31 december tot en met 8 januari zijn de deuren van sterrestaurant De Leuf in Ubachsberg gesloten.
Robin van de Bunt
De dagen daarvoor, van 27 tot en met 30 december, wordt de menukaart opzij gelegd en kun je vier dagen langer genieten van het (after) kerstmenu van Robin van de Bunt en zijn team.
Reserveren
Wie reserveert, kan kiezen voor vier (70 euro), vijf (85 euro), zes (100 euro) of zeven gangen (115 euro). Benieuwd naar de gerechten? Kijk dan op de website van De Leuf. Daar kun je ook reserveren.
Bas van Kranen
Enkele maanden geleden keerde Robin terug in de keuken van de door Michelin bekroonde eetgelegenheid.
In eerste instantie in samenwerking met Bas van Kranen, die is verhuisd naar Bord’Eau in Amsterdam, maar sinds enkele weken ‘alleen’.