404
Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!
Sorry!
Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.
Maandelijkse proeverij voor kaasliefhebbers bij FG Restaurant
Iedere eerste zaterdag van de maand staat FG Restaurant in Rotterdam in het teken van Fromage & Gorgeous wines. Kaasmeesters laten gasten proeven van hun assortiment en aansluitend serveert tweesterrenchef François Geurds een uitgebreide lunch met kaas in de hoofdrol.
Sterchef Wilco Berends viert jubileum met menu van tien gangen
In het jaar dat Wilco Berends tien jaar werkzaam is voor De Nederlanden in Vreeland, is het restaurant onherkenbaar vernieuwd. Maandag 8 februari zijn beide feestelijkheden gevierd met een lunch. Gasten kunnen de komende tijd genieten van een jubileummenu van tien gangen.
Drie gezinskamers hotel Van der Valk in Assen vernieuwd
Van der Valk-hotel Assen heeft drie vernieuwde gezinskamers, die geschikt zijn voor een verblijf met maximaal vijf personen. Bijvoorbeeld voor een gezin met (kleine) kinderen of een groep op zoek naar een verblijfslocatie. Nog een voordeel: ze zijn nu beschikbaar tegen een speciaal tarief.
Vernieuwd Zilt & Zoet in Maartensdijk serveert jubileummenu
Restaurant Zilt & Zoet in Maartensdijk heeft de deuren na een grondige verbouwing weer geopend. In de maand februari kun je als gast genieten van een keuzemenu, bedoeld om stil te staan bij de heropening en het 10-jarig bestaan van de eetgelegenheid van Rob en Monica Beckers.
Chefs De Kersentuin ontwikkelen culinaire cocktails voor bar hotel
Restaurant De Kersentuin presenteert vol trots een aparte cocktailkaart met Bloody Mary’s. Signature chef Stefan van Sprang en executive chef Wessel Ruijmgaart hebben voor de bar culinaire cocktails bedacht, inclusief ‘inspirerende happen van hoogwaardige kwaliteit’.
Sterchef Lars van Galen gaat diner serveren in historische trein
Sterchef Lars van Galen van ’t Lansink in Hengelo gaat maandelijks een diner verzorgen in een historische trein. Iedere eerste zaterdag van de maand, de start is op 9 april, worden wagons omgebouwd tot een pop-up restaurant. Het initiatief is een samenwerking met het Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen.
Tweede menu gratis in februari bij restaurant Mezzo in Braamt
Een leuke actie van restaurant Mezzo in het Gelderse Braamt. Tot en met 28 februari ontvangt elke tweede gast van woensdag tot en met zondag zijn of haar menu gratis. Het gaat om een verrassingsmenu van vier of zes gangen, en de aanbieding is exclusief drank. Reserveren is noodzakelijk.
Amsterdam krijgt eerste Kimpton Hotel buiten Amerika
Een mooi compliment voor Nederland, en in het bijzonder voor Amsterdam. Onze hoofdstad krijgt het eerste Kimpton Hotel buiten Amerika. Het wordt gerealiseerd in het centrum, in het hotel dat nu nog Crowne Plaza Amsterdam City Centre heet. Het nieuwe hotel krijgt 270 kamers en moet in 2017 openen.