404

Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!

Sorry!

Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.

la Fève chocolade & desserts
Blog

Wie denkt aan Waldorf Astoria Amsterdam, denkt ongetwijfeld aan tweesterrenrestaurant Librije’s Zusje en Sidney Schutte. De executive chef doet echter veel meer in het vijfsterrenhotel aan de Herenstraat. ChefsFriends mocht donderdag 28 januari kennismaken met ‘alles wat uit de keuken komt van Sidney’.

Lees Verder
Edwin Vinke De Kromme Watergang Hoofdplaat
Nieuws

Gaaf nieuws van tweesterrenchef Edwin Vinke van De Kromme Watergang in Hoofdplaat. Hij start met zijn vrouw Blanche een tweede restaurant: zee/land/zilt in Yerseke. ‘We gaan er aan de slag met alles wat uit de Oosterschelde komt’, zo laat Edwin weten aan ChefsFriends. ‘In april gaan we open.’

Lees Verder
Nederlandse Streekwijnen
Unique Venues of Amsterdam
Nieuws

Twintig unieke en zelfstandig opererende evenementenlocaties in Amsterdam slaan de handen ineen. De vereniging is opgericht vanuit de behoefte om bijzondere locaties op overzichtelijke wijze onder de aandacht te brengen bij de binnenlandse en buitenlandse congresbranche.

Lees Verder
Nieuws

JRE Nederland heeft 25 januari drie leden beloond met een award voor opvallend ondernemerschap. HanTing Cuisine in Den Haag (beste restaurant), Laurent Smallegange van Spetters in Breskens (beste chef) en Lex Gasseling van Fris in Haarlem (beste gastheer) werden door collega’s uitgeroepen tot winnaars.

Lees Verder
Schmidt Zeevis
Nieuws

Niet alleen samen eten op Valentijnsdag, maar dat eten ook nog eens heerlijk delen. Bij hotel-restaurant Savarin in Rijswijk geniet je zondag 14 februari voor 100 euro per twee personen van een shared dinner van tien gangen inclusief een glas bubbels. Wil je aansluitend overnachten, dan zijn daarvoor twee arrangementen.

Lees Verder
Nieuws

In restaurant In de keuken van Floris in Rotterdam heeft Cupido het zondag 14 februari voor het zeggen. Op de dag van de liefde wordt vanaf 18.30 uur een zesgangenmenu all-in geserveerd met daarin onder andere platte Zeeuwse oester, scheermes, kokkel, duif, coquille en ganzenlever.

Lees Verder
Chaine
Grand Gala des Patrons
Nieuws

In De Landgoederij in Bunnik genoten 250 gasten zondag 24 januari van het eerste Grand Gala des Patrons van restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. De videobeelden zeggen genoeg: het was genieten en grandioos.

Lees Verder
Nieuws

François en Evelyne de Porter hebben de sluiting van hun sterrestaurant La Trinité in Sluis eind 2016 gebruikt om het concept op te frissen. ‘We willen toegankelijker zijn voor een breder en jonger publiek’, aldus Evelyne tegen ChefsFriends. ‘Onder andere met een driegangenmenu vanaf 45 euro.’

Lees Verder