404

Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!

Sorry!

Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.

Nice to Meat
Lotus by Jermain Eindhoven
Nieuws

Voor Jermain de Rozario is woensdag 1 mei een bijzondere dag. Niet alleen zijn sterrestaurant De Rozario in Helmond bestaat acht jaar, hij opent in Eindhoven ook een tweede zaak. Lotus by Jermain huisvest in STR’eat, een all-day horecagelegenheid met barren en tal van keukens. We belden met de chef.

Lees Verder
Vrienden van ChefsFriends
Partnercontent

Ben jij producent of leverancier en ben je ook gek van goed eten, goed drinken, goed slapen en goed reizen? Word dan vriend van ChefsFriends en profiteer van extra aandacht op en via ons platform en onze kanalen.

Lees Verder
Chaine
Avani Museum Quarter Amsterdam hotel
Nieuws

Een nieuw hotelmerk komt naar Nederland. In het tweede kwartaal opent in onze hoofdstad Avani Museum Quarter Amsterdam. Een hotel met 163 kamers dat volgens de initiatiefnemers zakenreizigers en vakantiegangers een eigentijdse ervaring biedt met zicht op de gracht en met een mix van Nederlandse kunst en geschiedenis.

Lees Verder
Zeeuwsche Zoute Chili
Partnercontent

Partnercontent – Zeeuwsche Zoute, vriend van ChefsFriends, heeft een nieuwe smaak toegevoegd aan het assortiment. Na zeekraal, wakame, gerookt en zwarte knoflook is het nu de beurt aan chili. Een smaak die ambachtelijk gewonnen zeezout uit de Oosterschelde combineert met de pittige intensiteit van chili.

Lees Verder
Grape n Green
La Provence Driebergen
Nieuws

La Provence in Driebergen bestaat vijftig jaar. In 1974 start Anton van Alten in de Hoofdstraat een bistro, die onder leiding van zoon André en partner Tanja Klok uitgroeit tot een sterrestaurant. Puike prestatie van de chef, die ook als sporter succesvol is en zich zelfs Nederlands kampioen mag noemen.

Lees Verder
Restaurant De Zeeuw Haarlem
Nieuws

Janine en Jeroen de Zeeuw hebben restaurant De Zeeuw geopend op de nieuwe locatie in Haarlem. Het echtpaar verhuisde de eetgelegenheid, omdat er behoefte was aan meer ruimte. ‘We hebben de hele zaak de afgelopen zes weken verbouwd, van top tot teen, inclusief nieuw interieur en nieuwe keuken.’

Lees Verder
Bourgondisch Lifestyle
Marten Haga De Slotplaats Bakkeveen
Nieuws

Versterking voor het team van De Slotplaats in Bakkeveen. Eigenaar Jouke Piet Drijfhout meldt de komst van Marten Haga, die de afgelopen jaren restaurant Zuiver in Joure exploiteerde. ‘Marten is een bekende in horeca Friesland.’

Lees Verder
Nieuws

De komst van het nieuwe restaurant van hotel De Adbij in Dokkum meldde Geert-Jan Vaartjes eerder al aan ChefsFriends. In een video-interview vertelde hij dat de eetgelegenheid wordt gerealiseerd in een historisch pand aan hetzelfde plein. Met de Nieuwe Friese Keuken in de hoofdrol. Nu is ook de naam onthuld.

Lees Verder