Nieuws

Valentijn bij Savarin in Rijswijk: shared dinner en overnachten

Niet alleen samen eten op Valentijnsdag, maar dat eten ook nog eens heerlijk delen. Bij hotel-restaurant Savarin in Rijswijk geniet je zondag 14 februari voor 100 euro per twee personen van een shared dinner van tien gangen inclusief een glas bubbels. Wil je aansluitend overnachten, dan zijn daarvoor twee arrangementen.

De Valentijn shared special, zoals het shared dinner van tien gangen van hotel-restaurant Savarin heet, is te reserveren op 12, 13 en 14 februari en kost 100 euro per twee personen.

Glas bubbels
Je wordt ontvangen met een glas bubbels en geniet daarna romantisch van tien gerechten, die je samen kunt delen.

Arrangementen
Wil het diner combineren met een overnachting, dan kun je reserveren voor het Valentijn-arrangement van twee dagen.

Je geniet dan niet alleen van het shared dinner, maar overnacht ook in een van de luxe kamers, kunt gebruikmaken van de cityspa en schuift ’s ochtends aan voor een live cooking ontbijtbuffet met champagne.

Rozenblaadjes
Bovendien is die kamer versierd met rozenblaadjes en vind je er een chocoladeverrassing en een fles Vilarnau Brut Reserva Rosé, met een kaartje waarop jij je persoonlijke boodschap kunt zetten.

Dit arrangement is te boeken voor 164,50 per persoon op basis van een verblijf met twee personen. Toeristenbelasting en parkeerkosten zijn exclusief.

Overnachten
Wil je een extra overnachting, dan kies je voor het Valentijn-arrangement van drie dagen voor 214 euro per persoon op basis van een verblijf van twee personen (eveneens exclusief toeristenbelasting en parkeerkosten).

Voor meer informatie of het maken van een reservering: receptie@savarin.nl of 070-307 20 50.

Vorig artikel

Cupido op Valentijnsdag in de keuken van Floris Rotterdam

Volgend artikel

JRE beloont restaurants voor opvallend ondernemerschap

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.