Nieuws

Cupido op Valentijnsdag in de keuken van Floris Rotterdam

In restaurant In de keuken van Floris in Rotterdam heeft Cupido het zondag 14 februari voor het zeggen. Op de dag van de liefde wordt vanaf 18.30 uur een zesgangenmenu all-in geserveerd met daarin onder andere platte Zeeuwse oester, scheermes, kokkel, duif, coquille en ganzenlever.

Valentijnsdag 2016 is In de keuken van Cupido geopend, zo laat Floris Versluijs weten, eigenaar van In de keuken van Floris.

Champagne
Wie die avond culinair wil genieten, kan vanaf 18.30 uur terecht aan de Honingerdijk in Rotterdam voor een zesgangenmenu inclusief glas champagne, wijnarrangement en koffie of thee.

All-in
De all-inprijs per persoon bedraagt 105 euro. Uit te breiden met een driedelige rosé-Champagne proeverij voor 6 euro en een kaasselectie voor het dessert voor 8,50 euro.

In het Valentijnmenu onder andere platte Zeeuwse oester, scheermes, kokkel, duif, coquille, ganzenlever, krab en truffel.

Over het wijnarrangement zegt Floris: ‘Zoals gebruikelijk zuiver, gevarieerd en spannend.’ Reserveren kan via deze link.

Doe het zelf-pakket
Wil je wel romantisch dineren, maar liever thuis? Voor thuisblijvers heeft Floris een ‘Valentijn doe het zelf-pakket’.

Dit pakket bevat één fles Blanc de Noir (een blanke champagne van rode druiven) van het huis Carpentier, twee champagneglazen, twee rode rozen om de blaadjes uit te strooien en een bon die recht geeft op 10 procent korting bij een diner bij In de keuken van Floris.

Voor 34,50 euro te bestellen door het sturen van een mail naar info@indekeukenvanfloris.nl. Geef daarbij aan of je het zelf komt ophalen of dat je het wilt laten bezorgen.

Vorig artikel

Video: Verslag Grand Gala des Patrons Cuisiniers 2016

Volgend artikel

Valentijn bij Savarin in Rijswijk: shared dinner en overnachten

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.