404
Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!
Sorry!
Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.
Sidney Schutte over Librije’s Zusje, Waldorf Astoria en zijn signatuur
Sidney Schutte is tweesterrenchef van restaurant Librije’s Zusje én executive chef van vijfsterrenhotel Waldorf Astoria Amsterdam. Voor de camera van ChefsFriends vertelt hij over het combineren van die twee functies, zijn terugkeer naar Nederland, de relatie met De Librije in Zwolle, zijn kookstijl, zijn signatuurgerecht en zijn menukaart(en).
Boek ‘Vlees noch vis’ van Estée Strooker verkrijgbaar
Het nieuwe kookboek van Estée Strooker, genaamd ‘Vlees noch vis’, is vanaf nu verkrijgbaar. Het boek bevat eindeloze inspiratie om lekkere gerechten te maken zonder vlees of vis.
Zeven jaar FG Restaurant: zeven beste gerechten zeven dagen op de kaart
De zeven beste gerechten van de afgelopen zeven jaar slechts zeven dagen op de kaart. François Geurds viert van 23 februari tot en met 2 maart dat hij zeven jaar eigenaar is van het met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant Rotterdam. Voor 130 euro per persoon kun jij ze proeven.
De lekkerste foto’s op Instagram
Instagram is en blijft een geweldige tool om foto’s te bekijken en te delen. De afgelopen dagen leverde het weer zeer fraaie en vooral smakelijke foto’s op. Een overzicht van de lekkerste foto’s op Instagram.
Hotel NH Krasnapolsky Amsterdam opent nieuwe cocktailbar
De nieuwe invulling van het prachtige Amsterdamse NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky op het gebied van eten en drinken krijgt steeds meer vorm. Het grand café onder leiding van Jacob Jan Boerma is al open, The White Room is aangekondigd en nu is (ook) cocktailbar The Tailor operationeel.
Kip en cocktails van tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge
Kipgerechten van een tweesterrenchef? Jazeker! Richard van Oostenbrugge start op 4 maart met pop-up restaurant Chick & Coqs aan de Nieuwe Doelenstraat 10 in Amsterdam. De chef-kok braadt, stoomt en grilt er wekelijks nieuwe en verrassende kipgerechten. Op de kaart ook heerlijke ‘coqtails’.
Dineren bij restaurant Da Vinci tijdens Aspergeweekend
In Limburg vindt op 7 en 8 mei (weer) het Navenant Aspergeweekend plaats. Op zaterdag is een classic car rally met walking dinner bij Da Vinci in Maasbracht, een dag later is het tweesterrenrestaurant het decor voor het Groot Limburgs Aspergediner inclusief veiling voor onderzoek naar killercellen tegen kanker.
Truffel in de hoofdrol bij proeverij en lunch in FG Restaurant
Truffelliefhebbers opgelet. In FG Restaurant aan de Lloydstraat in Rotterdam, bekroond met twee Michelinsterren, vindt zaterdag 27 februari een truffelproeverij met -lunch plaats onder leiding van François Geurds en Vanilla Venture. Deelnemen kan voor een all-in prijs van 195 euro per persoon.