404

Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!

Sorry!

Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.

la Fève chocolade & desserts
Champagne
Nieuws

Bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam vindt dinsdag 26 april een speciaal Krug Diner plaats. Tweesterrenchef Erik van Loo serveert een viergangendiner, waarbij de gerechten worden begeleid door de prestigieuze champagnes van het domein Krug. Voor 175 euro all-in heb je een plek aan tafel.

Lees Verder
Restaurant bij Iete
Nieuws

Iete Braeken, die een paar jaar geleden door GaultMillau werd uitgeroepen tot Talentvol Gastvrouw van het Jaar, is een eigen restaurant gestart. In het Brabantse Nuenen runt ze sinds kort Restaurant bij Iete.

Lees Verder
KokenKoken
Nieuws

Dit is wat ze noemen een prachtige wijn-spijscombinatie: een proeverij van Anfors met aansluitend een culinaire vijfgangenlunch in Latour, het sterrestaurant van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Zondag 17 april kun je deelnemen. De prijs voor de proeverij en de lunch all-in bedraagt 99,50 euro.

Lees Verder
Nieuws

Ingrid en Henrie van der Heijden serveerden eind januari een afscheidsmenu in hun restaurant ’t Raadhuis in Heinenoord. Reden daarvoor was de verhuizing naar Willemstad, waar eind deze maand Vista opent. Op die nieuwe locatie serveren ze nu een aantal proefdiners en jij kunt als een van de eersten aanschuiven.

Lees Verder
Bourgondisch Lifestyle
Nieuws

Wil jij goed eten, goed drinken en goed slapen in één van de bruisendste steden van ons land, reserveer dan het culinaire arrangement van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. Je verblijft één nacht in het hotel en geniet van ontbijt en driegangendiner in restaurant The Park-inspired by Erik van Loo.

Lees Verder
Zee
Nieuws

De Oosterscheldekreeft is in aantocht en dat betekent – zeker – voor de Zeeuwse eetgelegenheden een mooie tijd. Claudia en Jannis Brevet van tweesterrenrestaurant Inter Scaldes in Kruiningen bieden gasten de gelegenheid om deel te nemen aan de Kreeftenparade. Dit jaar op de vrijdagen 17 en 24 juni.

Lees Verder
Grape n Green
Nieuws

Een bijzondere avond donderdag 10 maart bij FG Restaurant in Rotterdam. François Geurds serveert in zijn tweesterrenrestaurant aan de Lloydstraat een exclusief vijfgangendiner met de mooiste wijnen van De Toren uit Zuid-Afrika. Een van die wijnen, De Toren Z 2013, wordt ter plekke officieel geïntroduceerd.

Lees Verder
Nieuws

Oké, het is geen restaurant, maar er is wel een vooraanstaand chef-kok bij betrokken. Het AVIA-tankstation aan de A1 bij Deurningen beschikt sinds kort over een lunchroom met delicatessenfoodcourt. De ‘culinaire’ leiding is in handen van Willem Dankers van Dorset, het restaurant met Bib Gourmand in Borne.

Lees Verder