404
Deze pagina bestaat helaas niet (meer)!
Sorry!
Bekijk onze artikelen of gebruik het zoekvenster hiernaast.
Avond wines & bites bij sterrestaurant La Trinité in Sluis
Ben je nog op zoek naar een leuke activiteit voor het komende weekeinde, dan kun je zondag 20 maart deelnemen aan Wines&Bites bij La Trinité in Sluis. Het sterrestaurant serveert vanaf 17.00 uur acht gerechtjes en degustatiewijnen. Voor een bedrag van 60 euro per persoon kun jij erbij zijn.
7 nieuwe Nederlandse leden QL Hotels & Restaurants
QL Hotels & Restaurants blijft maar groeien. De vereniging van kleinschalige kwaliteitsbedrijven telt sinds deze week 7 nieuwe Nederlandse leden. In De Bloemenbeek in De Lutte werden de nieuwe leden geïntroduceerd.
Vlog Scheveningen: Pier en strandtenten klaar voor toeristenseizoen
Scheveningen is klaar voor het nieuwe toeristenseizoen. Met een opgepimpte pier, nieuw elan in het Kurhaus en een schone boulevard maakt de badplaats zich op voor het nieuwe seizoen. De strandtenten ontvangen de eerste gasten. Een vlog van een middagje Scheveningen.
François Geurds maakt menu voor speciale Stellenbosch-wijn
De introductie van een bijzondere wijn uit Zuid-Afrika en gerechten zoals we die kennen van tweesterrenchef François Geurds. ChefsFriends is donderdag 10 maart gast bij een speciale lunch in FG Restaurant in Rotterdam. ‘Waar het bij wijn om gaat? Dat je een tweede glas wilt bestellen.’
The College Hotel en Jörgen Raymann starten comedy club
The College Hotel Amsterdam en Jörgen Raymann introduceren The Comedy College. Zondag 3 april is in het hotel de eerste editie van een middag vol met grappen en grollen. Raymann verzorgt maandelijks een optreden met de leukste stand-up comedians. De entree bedraagt 15 euro, inclusief twee consumpties.
Beste gerechten Michel van der Kroft in één menu bij ’t Nonnetje
Lunchen of dineren bij ’t Nonnetje in Harderwijk is op zichzelf al een heerlijk bezigheid. Nu heb je bij het tweesterrenrestaurant echter de gelegenheid om te genieten van de vier beste signatuurgerechten van Michel van der Kroft van de afgelopen tien jaar. Het Menu Alliance Gastronomique kost 99,50 euro.
Tout à Fait Maastricht luidt de lente in met muzikale lunch
Tout à Fait in Maastricht luidt de lente in met een muzikale Lentekriebels-lunch op zondag 20 maart, de dag dat het seizoen officieel van start gaat. In het menu onder andere de allereerste zuiglam uit het Geuldal en een seizoensgerecht met rabarber. Voor 72,50 euro geniet je van vijf gangen.
Genieten van Texel en Bij Jef met culinaire arrangementen
Met het voorjaar op komst kunnen wij een bezoek aan een van de Nederlandse Waddeneilanden van harte aanbevelen. Kies je voor Texel, dan mag een bezoek aan Bij Jef natuurlijk niet ontbreken. Het sterrestaurant met hotelkamers heeft voor 2016 een aantal mooie arrangementen beschikbaar.