Nieuws

Tout à Fait Maastricht luidt de lente in met muzikale lunch

Tout à Fait in Maastricht luidt de lente in met een muzikale Lentekriebels-lunch op zondag 20 maart, de dag dat het seizoen officieel van start gaat. In het menu onder andere de allereerste zuiglam uit het Geuldal en een seizoensgerecht met rabarber. Voor 72,50 euro geniet je van vijf gangen.

‘Wij verheugen ons altijd weer op de lente’, aldus Bart en Sandra Ausems van restaurant Tout à Fait in Maastricht, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Voorjaar
‘Mooie verse voorjaarsproducten, die we uiteraard verwerken in ons menu en die terug te vinden zijn op onze à-la-cartekaart.’

De ondernemers luiden het seizoen in met een muzikale lunch met de naam ‘Lentekriebels’. Die vindt plaats op de dag dat de lente officieel van start gaat: zondag 20 maart.

Zuiglam en rabarber
Je wordt om 12.00 uur verwacht voor ontvangst met een mousserend aperitief, waarna je vervolgens aan tafel geniet van livemuziek en een prachtig vijfgangenmenu.

In dat menu onder andere het allereerste zuiglam uit het Geuldal, zo laten Bart en Sandra weten. ‘Gecombineerd met de eerste tuinboontjes en verse morieljes. En ook een echt seizoensgerecht met rabarber.’

Wijnen
Voor 72,50 euro per persoon geniet je van deze muzikale Lentekriebels-lunch. De wijnen mag je zelf uitkiezen van de vernieuwde wijnkaart.

Pasen
Eerste Paasdag kun je ook terecht bij Tout à Fait. Bart en Sandra serveren dan een speciaal menu. Wie liever zelf kiest, kan vragen naar de à-la-cartekaart.

Meer informatie kun je vinden op de website van het restaurant. Reserveren kan telefonisch via 043-350 04 05 of door het sturen van een e-mail naar reserveringen@toutafait.nl.

Vorig artikel

Genieten van Texel en Bij Jef met culinaire arrangementen

Volgend artikel

Beste gerechten Michel van der Kroft in één menu bij ’t Nonnetje

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.