Nieuws

Beste gerechten Michel van der Kroft in één menu bij ’t Nonnetje

Lunchen of dineren bij ’t Nonnetje in Harderwijk is op zichzelf al een heerlijk bezigheid. Nu heb je bij het tweesterrenrestaurant echter de gelegenheid om te genieten van de vier beste signatuurgerechten van Michel van der Kroft van de afgelopen tien jaar. Het Menu Alliance Gastronomique kost 99,50 euro.

Restaurant ’t Nonnetje in Harderwijk heeft de vier beste signatuurgerechten van chef-kok Michel van der Kroft van de afgelopen tien jaar in één menu gestopt.

Robert-Jan Nijland
Het menu van de door Michelin met twee sterren bekroonde eetgelegenheid van eigenaar Robert-Jan Nijland heeft de naam Menu Alliance Gastronomique, als verwijzing naar de restaurantvereniging waarbij ’t Nonnetje is aangesloten.

Ganzenlever
Je begint met een terrine van ganzenlever en gerookte paling met rode biet en 25 jaar gerijpte aceto balsamico.

Carabineiro
Daarna volgen de Portugese diepzeegarnaal carabineiro met bacalhau, artisjok en chorizo-olie, en de Hollandse melkgeit met ravioli met Portugese schapenkaas, knolgroente en jus van geit met kamille.

Dessert
De afsluiting is het Dessert Exotique: tropisch fruit, bloemen, ijs van Thaise curry en coulis van passievrucht.

Alliance Gastronomique
Het Menu Alliance Gastronomique kost 99,50 euro en desgewenst uit te breiden met een selectie van boerenkazen (15 euro). Voor een begeleidend wijnarrangement betaal je 9,50 euro per glas.

Reserveren
Voor meer informatie en een reservering kun je terecht op de website van ’t Nonnetje. Let op: dit menu is alleen per tafel te bestellen.

Vorig artikel

Tout à Fait Maastricht luidt de lente in met muzikale lunch

Volgend artikel

The College Hotel en Jörgen Raymann starten comedy club

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.