Nieuws

The College Hotel en Jörgen Raymann starten comedy club

The College Hotel Amsterdam en Jörgen Raymann introduceren The Comedy College. Zondag 3 april is in het hotel de eerste editie van een middag vol met grappen en grollen. Raymann verzorgt maandelijks een optreden met de leukste stand-up comedians. De entree bedraagt 15 euro, inclusief twee consumpties.

‘De meest hilarische grappen en grollen worden op u afgevuurd’, zo kondigt The College Hotel Amsterdam The Comedy College aan, ontstaan in samenwerking met Jörgen Raymann.

Tante S
Raymann is vooral bekend van zijn tv-programma Raymann is Laat en zijn typetje Tante S. Hij heeft echter ook een eigen productiebedrijf, waarmee hij onder andere verantwoordelijk is voor De Dinoshow.

The Comedy College
The Comedy College vindt maandelijks plaats in het hoofdstedelijke hotel. De uitvoering is in handen van Raymann en een wisselend aantal stand-up comedians.

Amsterdam
De eerste editie is zondag 3 april vanaf 16.00 uur. Voor 15 euro kun je de middag bijwonen. Dit entreebedrag is inclusief twee consumpties.

Voor informatie over het initiatief en het programma kun je terecht op de website van The College Hotel Amsterdam.

Vorig artikel

Beste gerechten Michel van der Kroft in één menu bij ’t Nonnetje

Volgend artikel

François Geurds maakt menu voor speciale Stellenbosch-wijn

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.