Nieuws

Genieten van Texel en Bij Jef met culinaire arrangementen

Met het voorjaar op komst kunnen wij een bezoek aan een van de Nederlandse Waddeneilanden van harte aanbevelen. Kies je voor Texel, dan mag een bezoek aan Bij Jef natuurlijk niet ontbreken. Het sterrestaurant met hotelkamers heeft voor 2016 een aantal mooie arrangementen beschikbaar.

Restaurant Bij Jef van Jef Schuur en Nadine Mögling is gelegen in Den Hoorn op Texel en in het bezit van een Michelinster.

Hotelkamers
Daarnaast exploiteert het duo een aantal hotelkamers, waardoor je tijdens het diner niet hoeft te haasten om de laatste boot te halen en de volgende dag gelegenheid hebt (langer) van het eiland te genieten.

Jef en Nadine
Op de website hebben Jef en Nadine een aantal mooie arrangementen staan voor 2016. Variërend van een ‘nachtje Texel’ tot en met een ‘vierdaagse culinaire midweek’.

De Lindenhof
Opvallend is het driedaagse culinaire midweekarrangement ‘Zilt & Zoet’. Een samenwerking met tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn, dat eveneens overnachtingsmogelijkheden biedt.

Als je hiervoor kiest, dan verblijf je een nacht – inclusief ontbijt – op beide locaties en schuif je aan voor een zesgangenmenu.

Website
Meer informatie over de verschillende arrangementen en de reserveringsmogelijkheden vind je op de website van het restaurant.

Bij Jef is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers en QL Hotels & Restaurants.

Vorig artikel

Diner met champagnes van Krug bij Parkheuvel in Rotterdam

Volgend artikel

Tout à Fait Maastricht luidt de lente in met muzikale lunch

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.