Nieuws

Bijzondere wijnproeverij met lunch bij sterrestaurant Latour

Dit is wat ze noemen een prachtige wijn-spijscombinatie: een proeverij van Anfors met aansluitend een culinaire vijfgangenlunch in Latour, het sterrestaurant van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Zondag 17 april kun je deelnemen. De prijs voor de proeverij en de lunch all-in bedraagt 99,50 euro.

De proeverij van Anfors en de lunch in Latour is tot stand gekomen in samenwerking met Stan Kerckhoffs en Marcel van Lier.

Huis ter Duin
Stan is maître-sommelier van het met één Michelinster bekroonde restaurant van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk en SVH Meestergastheer. Marcel heeft de leiding in de keuken.

Anfors
Tijdens de proeverij, die plaatsvindt vanaf 11.30 uur, kun je meer dan veertig Italiaanse en Spaanse wijnen uit het assortiment van Anfors proeven.

Wijnen
De aansluitende lunch wordt geserveerd met een bijpassend wijnarrangement. De prijs bedraagt 99,50 euro all-in: inclusief aperitief, mineraalwater, de wijnen, koffie of thee en digestief.

Reserveren
Aanmelden kan via de website van Anfors. Voor vragen en meer informatie kun je bellen naar (06) 25 28 08 41 of een e-mail sturen naar yvonne@anfors.com.

Overnachten
Deelnemers aan lunch en proeverij kunnen met korting een overnachten in het vijfsterrenhotel aan de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk.

Soortgelijke proeverijen vonden eerder al plaats bij De Lindenhof in Giethoorn, La Rive in Amsterdam en Fitzgerald in Rotterdam.

Over de Drempel: Huis ter Duin

Grand hotel Huis ter Duin in Noordwijk kennen we allemaal, in ieder geval van buiten. Directeur Stephan Stokkermans laat voor een draaiende camera de vier mooiste plekken van het hotel zien in de rubriek Over de Drempel

Vorig artikel

Vista Willemstad zoekt proefeters: geniet als een van de eersten

Volgend artikel

Restaurant bij Iete van Iete Breaken kent goede start in Nuenen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.