Nieuws

Diner met champagnes van Krug bij Parkheuvel in Rotterdam

Bij restaurant Parkheuvel in Rotterdam vindt dinsdag 26 april een speciaal Krug Diner plaats. Tweesterrenchef Erik van Loo serveert een viergangendiner, waarbij de gerechten worden begeleid door de prestigieuze champagnes van het domein Krug. Voor 175 euro all-in heb je een plek aan tafel.

Patron-cuisinier Erik van Loo is ambassadeur van het champagnedomein Krug. Donderdag 10 maart vond in zijn tweesterrenrestaurant Parkheuvel het eerste Krug Diner plaats.

Omdat er meer belangstelling was dan dat er plaatsen waren, is besloten een tweede avond te organiseren. Die vindt plaats op dinsdag 26 april.

Vier gangen all-in
Als gast geniet je voor 175 euro all-in van vier gerechten die worden gecombineerd met de prestigieuze champagnes van het huis, waaronder de bijzondere vintage 2002.

Verder een aperitief (Krug Grande Cuvée), amuses, mineraalwater, Madeleine en koffie of thee met friandises.

Maison Krug
Namens Maison Krug is iemand aanwezig om te vertellen over de champagnes en de passie voor het vak.

Het evenement bij Parkheuvel, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers, is gerealiseerd in samenwerking met Krug Champagne en Wijnhandel Bas Baan.

Reserveren
Reserveren kan via de website van het restaurant. Let op: ook nu is het aantal beschikbare plaatsen beperkt.

Vorig artikel

Restaurant bij Iete van Iete Breaken kent goede start in Nuenen

Volgend artikel

Genieten van Texel en Bij Jef met culinaire arrangementen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.