Nieuws

Dineren bij restaurant Da Vinci tijdens Aspergeweekend

In Limburg vindt op 7 en 8 mei (weer) het Navenant Aspergeweekend plaats. Op zaterdag is een classic car rally met walking dinner bij Da Vinci in Maasbracht, een dag later is het tweesterrenrestaurant het decor voor het Groot Limburgs Aspergediner inclusief veiling voor onderzoek naar killercellen tegen kanker.

Het Navenant Aspergeweekeinde beging zaterdag 7 mei met de classic car rally. Om daaraan te kunnen deelnemen, moet je wel beschikken over een oldtimer.

Margo Reuten
De dag begint om 10.00 uur met Limburgse vlaai bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi en eindigt met een walking diner bij Da Vinci, het tweesterrenrestaurant in Maasbracht van Margo Reuten en Petro Kools.

Zondag is de dag van het Groot Limburgs Aspergediner, samengesteld en verzorgd door Margo en Petro en hun team.

Veiling voor goede doel
Tijdens het diner vindt een veiling plaats, waarvan de opbrengst is bestemd voor het killercellenproject van MUMC+.

Deelnemen
Belangstellenden kunnen het hele weekeinde deelnemen, maar ook kiezen voor een van beide dagen. Wie er op zaterdag en zondag bij is, overnacht bij Hotel Oolderhof in Roermond.

Voor meer informatie of het maken van een reservering, kun je terecht op de website van Navanant.

Vorig artikel

Truffel in de hoofdrol bij proeverij en lunch in FG Restaurant

Volgend artikel

Kip en cocktails van tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.