Nieuws

Zeven jaar FG Restaurant: zeven beste gerechten zeven dagen op de kaart

De zeven beste gerechten van de afgelopen zeven jaar slechts zeven dagen op de kaart. François Geurds viert van 23 februari tot en met 2 maart dat hij zeven jaar eigenaar is van het met twee Michelinsterren bekroonde FG Restaurant Rotterdam. Voor 130 euro per persoon kun jij ze proeven.

François Geurds serveert een speciaal jubileummenu van zeven gangen om te vieren dat hij zeven jaar eigenaar is van FG Restaurant aan de Lloydstraat in Rotterdam.

Twee Michelinsterren
Dat doet hij op een bijzondere manier, want die zeven beste gerechten staan slechts zeven openingsdagen op de kaart van het restaurant, dat door Michelin is bekroond met twee sterren.

Lunch en diner
Van dinsdag 23 februari tot en met dinsdag 2 maart, uitgezonderd de zaterdagavond, kun je ze tijdens de lunch en het diner proeven voor een bedrag van 130 euro per persoon.

The Fat Duck
François opende FG Restaurant, nadat hij in het buitenland onder andere ervaring had opgedaan als souschef van The Fat Duck, het Engelse restaurant van Heston Blumenthal.

FG Food Labs en FG Noodle Bar
Inmiddels is hij in de Maasstad ook eigenaar van FG Food Labs en FG Noodle Bar, beide gevestigd aan de Katshoek in de Hofbogen.

Reserveren kan telefonisch via 010-425 05 20 of door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl.

FG Noodle Bar

FG Noodle Bar is de jongste aanwinst van sterrenchef François Geurds. Hij opende de zaak vorig jaar september, een gevolg van zijn grote liefde voor de Aziatische keuken. ‘Streetfood, lekker en gezond, voor minder dan een tientje’, zo vertelde hij ChefsFriends, dat bij de officiële opening aanwezig was.

Vorig artikel

De lekkerste foto's op Instagram

Volgend artikel

Boek ‘Vlees noch vis’ van Estée Strooker verkrijgbaar

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.