Nieuws

Boek ‘Vlees noch vis’ van Estée Strooker verkrijgbaar

Het nieuwe kookboek van Estée Strooker, genaamd ‘Vlees noch vis’, is vanaf nu verkrijgbaar. Het boek bevat eindeloze inspiratie om lekkere gerechten te maken zonder vlees of vis.

Toen ChefsFriends.nl op bezoek was bij Estée thuis om haar koelkast te bekijken, vertelde ze al over het boek. Nu is het verkrijgbaar. Het boek bestaat uit 60 gevarieerde groentegerechten.

De eigenaresse van restaurant ‘t Amusement in Arnhem geeft recepten met verschillende groenten als basis en geeft tips bij het koken van een vegetarische maaltijd.

Of je nu vegetarische gasten voor het diner krijgt, op zoek bent naar gerechten voor een vriendelijk prijsje, graag kookt met volop verkrijgbare groenten van het seizoen, veel variatie vol vitaminen zoekt of vegan for a day bent: dankzij Estées creatieve en originele recepten met plantaardige ingrediënten vind je altijd wat je zoekt.

Het boek is nu te bestellen bij Bol.com. Wie hier bestelt, steunt ook nog eens ChefsFriends.nl.

 

 

Vorig artikel

Zeven jaar FG Restaurant: zeven beste gerechten zeven dagen op de kaart

Volgend artikel

Sidney Schutte over Librije’s Zusje, Waldorf Astoria en zijn signatuur

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.