Nieuws

Amsterdam krijgt eerste Kimpton Hotel buiten Amerika

Een mooi compliment voor Nederland, en in het bijzonder voor Amsterdam. Onze hoofdstad krijgt het eerste Kimpton Hotel buiten Amerika. Het wordt gerealiseerd in het centrum, in het hotel dat nu nog Crowne Plaza Amsterdam City Centre heet. Het nieuwe hotel krijgt 270 kamers en moet in 2017 openen.

Het hotel dat nu nog opereert onder de naam Crowne Plaza Amsterdam City Centre ondergaat een volledige transformatie, met een volledige vernieuwing van de lobby, de restaurants, de faciliteiten en de kamers.

Luxueuze kamers
Kimpton Hotel Amsterdam krijgt 270 luxueuze boutique rooms. De bar en het restaurant moeten attracties worden voor zowel de hotelgast als externe gasten.

‘Kimpton inspireert en motiveert haar gasten door bijvoorbeeld elke kamer te voorzien van verfijnde extra’s, zoals yogamatten en fitness tools. Daarnaast beginnen de gasten met koffie of thee van het huis in de lobby.’

InterContinental Hotel Group
Kimpton Hotels & Restaurants is in januari 2015 aangekocht door InterContinental Hotel Group (IHG).

Op dit moment zijn er 59 hotels in de Verenigde Staten en zitten er nog zestien in de pijplijn. Met Amsterdam wordt nu Europa aangedaan. De deuren van het nieuwe hotel moeten in 2017 openen.

Vorig artikel

Waan je in Nederlandse misdaadserie bij Hotel Des Indes Den Haag

Volgend artikel

Tweede menu gratis in februari bij restaurant Mezzo in Braamt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.