Nieuws

Chefs De Kersentuin ontwikkelen culinaire cocktails voor bar hotel

Restaurant De Kersentuin presenteert vol trots een aparte cocktailkaart met Bloody Mary’s. Signature chef Stefan van Sprang en executive chef Wessel Ruijmgaart hebben voor de bar culinaire cocktails bedacht, inclusief ‘inspirerende happen van hoogwaardige kwaliteit’.

De Kersentuin is het restaurant van het Amsterdamse Bilderberg Garden Hotel, dat niet alleen de eetgelegenheid nieuw leven inblies, maar ook een geheel nieuwe bar realiseerde.

Stefan van Sprang
Het befaamde restaurant staat onder de culinaire leiding van tweesterrenchef Stefan van Sprang van Aan de Poel in Amstelveen.

Wessel Ruijmgaart
De dagelijkse leiding is in handen van executive chef Wessel Ruijmgaart, voorheen de rechterhand van Stefan in Amstelveen.

Bloody Mary
Samen hebben zij voor de nieuwe bar culinaire cocktails bedacht. Wat denken van een groene Bloody Mary! Of een rode. Inclusief ‘inspirerende happen van hoogwaardige kwaliteit’.

Het Bilderberg Garden Hotel en restaurant De Kersentuin zijn gevestigd aan het Dijsselhofplantsoen in Amsterdam.

Video vernieuwde De Kersentuin

ChefsFriends mocht vorig jaar augustus de eerste bewegende beelden schieten van de nieuwe De Kersentuin, inclusief interviews met Stefan van Sprang en Ed Jongen, de general manager van het Bilderberg Garden Hotel.

Vorig artikel

Sterchef Lars van Galen gaat diner serveren in historische trein

Volgend artikel

Vernieuwd Zilt & Zoet in Maartensdijk serveert jubileummenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.