Nieuws

Tweede menu gratis in februari bij restaurant Mezzo in Braamt

Een leuke actie van restaurant Mezzo in het Gelderse Braamt. Tot en met 28 februari ontvangt elke tweede gast van woensdag tot en met zondag zijn of haar menu gratis. Het gaat om een verrassingsmenu van vier of zes gangen, en de aanbieding is exclusief drank. Reserveren is noodzakelijk.

Tot en met woensdag 28 februari serveert Mezzo in Braamt op woensdag en donderdag twee verrassingsmenu’s van vier gangen voor de prijs van één.

Vier of zes gangen
Je betaalt per persoon geen 52,50 euro, maar 26,25 euro. Het gratis menu geldt voor iedere tweede persoon, dus ook als je tafelt met bijvoorbeeld een gezelschap van vier.

Van woensdag tot en met zondag kun je onder dezelfde voorwaarden (ook) terecht voor het verrassingsmenu van zes gangen. De prijs van dit menu bedraagt – normaal gesproken – 69,50 euro per persoon.

Exclusief drank
In beide gevallen zijn de prijzen exclusief dranken. Reserveren is noodzakelijk en geef daarbij aan dat je gebruik wilt maken van dit speciale aanbod. Eet smakelijk!

Restaurant Mezzo is bereikbaar via telefoonnummer 0314-76 02 22 of via het mailadres info@mezzo-montferland.nl.

Vorig artikel

Amsterdam krijgt eerste Kimpton Hotel buiten Amerika

Volgend artikel

Sterchef Lars van Galen gaat diner serveren in historische trein

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.