Nieuws

Drie gezinskamers hotel Van der Valk in Assen vernieuwd

Van der Valk-hotel Assen heeft drie vernieuwde gezinskamers, die geschikt zijn voor een verblijf met maximaal vijf personen. Bijvoorbeeld voor een gezin met (kleine) kinderen of een groep op zoek naar een verblijfslocatie. Nog een voordeel: ze zijn nu beschikbaar tegen een speciaal tarief.

De drie vernieuwde kamers van Hotel Assen zijn ruim opgezet, in drie verschillende stijlen en sfeervol ingericht voor maximaal vier of vijf personen.

Kinderen
Ideaal voor een verblijf met kinderen die je liever nog niet alleen op een kamer laat slapen, maar die wel te groot zijn voor een kinderbed.

Of voor een groep die tegen een gunstig tarief een verblijfslocatie zoekt, aldus het Van der Valk-hotel.

Royale living
De vertrekken beschikken over onder andere een ruime badkamer met vrijstaand bad en rainshower, gratis wifi en een royale living met flatscreen-tv.

Daarnaast zijn in het hotel ook enkele luxe kamers met een connecting door beschikbaar, die eveneens prima dienst doen als gezinskamer.

Reserveren
Meer informatie over de vernieuwde kamers, de voorwaarden en de reserveringsmogelijkheden is te vinden op de website van het Van der Valk-hotel in Assen.

Vorig artikel

Vernieuwd Zilt & Zoet in Maartensdijk serveert jubileummenu

Volgend artikel

Sterchef Wilco Berends viert jubileum met menu van tien gangen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.