Nieuws

Maandelijkse proeverij voor kaasliefhebbers bij FG Restaurant

Iedere eerste zaterdag van de maand staat FG Restaurant in Rotterdam in het teken van Fromage & Gorgeous wines. Kaasmeesters laten gasten proeven van hun assortiment en aansluitend serveert tweesterrenchef François Geurds een uitgebreide lunch met kaas in de hoofdrol.

Zaterdag 5 maart komt Van Tricht naar Rotterdam om de nieuwste kazen en de klassiekers te laten proeven in FG Restaurant aan de Lloydstraat. De aanvang is om 10.00 uur.

François Geurds
In het assortiment prachtige buitenlandse kazen, maar – uiteraard – ook toppers van Nederlandse bodem.

Iedere maand is het woord aan een andere leverancier. Onder hen onder andere ook Kaasboerderij Booij en Fromagerie Guillaume.

Tweesterrenchef
Na de proeverij serveert tweesterrenchef François Geurds een uitgebreide lunch, waarin kaas de hoofdrol speelt. Bovendien wordt bij iedere gang een bijpassende wijn geserveerd.

Een plek aan tafel heb je voor 125 euro all-in. Reserveren kan telefonisch via 010-425 05 20 of door het sturen van een e-mail naar info@fgrestaurant.nl.

Vorig artikel

Sterchef Wilco Berends viert jubileum met menu van tien gangen

Volgend artikel

Train je wijnkennis via internet voor slechts 79 euro

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.