Nieuws

Tribeca in Heeze viert 1-jarig bestaan met line-up van topchefs

Tribeca in Heeze bestaat één jaar en viert dat op een bijzondere manier. Eigenaren Claudia en Jan Sobecki hebben chefs uitgenodigd die ze bewonderen en respecteren en die samen met hen eenmalig een exclusief menu verzorgen in het Brabantse tweesterrenrestaurant.

‘At the Chef’s Table’ heet het initiatief, waarmee Claudia en Jan Sobecki het 1-jarig bestaan van hun restaurant Tribeca in Heeze vieren. Met dit nieuwe project willen de ondernemers hun gasten blijven verbazen en verrassen.

Jan Sobecki
Jan en Claudia hebben chefs uitgenodigd die ze bewonderen en respecteren. Deze toppers verwennen jou als gast met een exclusief en eenmalig diner, in samenwerking met het team van Tribeca. In dit menu is de signatuur zichtbaar van de betreffende topchef.

Jonnie Boer
De line-up is indrukwekkend. Thérèse en Jonnie Boer van De Librije in Zwolle trappen donderdag 5 oktober af met een lunch. Aansluitend is het de beurt aan Thijs Meliefste van Meliefste in Wolphaartsdijk (dinsdag 19 december), Martin Kruithof van De Lindenhof in Giethoorn (dinsdag 30 januari), Dennis Kuipers van Vinkeles in Amsterdam (zondag 25 maart), Michel van der Kroft van ’t Nonnetje in Harderwijk (zondag 20 mei) en Jarno Eggen van De Groene Lantaarn in Zuidwolde (dinsdag 31 juli).

Richard van Oostenbrugge
Voor de komst van Robin van de Bunt van De Leuf in Ubachsberg, Syrco Bakker van Pure C in Cadzand en Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot van Bord’Eau in Amsterdam moeten de data nog worden bepaald.

Eenmalig menu
Als gast kun jij eerste rang zitten aan de Keukenkamer. Oog in oog met de chef genieten van een menu van twaalf gangen (165 euro, wijnarrangement beschikbaar voor 110 euro, all-in 295 euro).

Reserveren
In het restaurant worden acht gangen geserveerd. De koster hiervoor bedragen 125 euro. Een bijpassend wijnarrangement is beschikbaar voor 75 euro en voor het menu all-in betaal je 225 euro.

Michelin
Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website van Tribeca. Het restaurant in Heeze ontving van Michelin in het eerste jaar direct twee sterren.

Vorig artikel

‘Allerbeste van Aruba’ tijdens exclusief diner bij François Geurds

Volgend artikel

Vrolijke en energieke koers De Karpendonkse Hoeve

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.