Home / Nieuws / Tribeca in Heeze viert 1-jarig bestaan met line-up van topchefs

Tribeca in Heeze viert 1-jarig bestaan met line-up van topchefs

Tribeca in Heeze bestaat één jaar en viert dat op een bijzondere manier. Eigenaren Claudia en Jan Sobecki hebben chefs uitgenodigd die ze bewonderen en respecteren en die samen met hen eenmalig een exclusief menu verzorgen in het Brabantse tweesterrenrestaurant.

‘At the Chef’s Table’ heet het initiatief, waarmee Claudia en Jan Sobecki het 1-jarig bestaan van hun restaurant Tribeca in Heeze vieren. Met dit nieuwe project willen de ondernemers hun gasten blijven verbazen en verrassen.

Jan Sobecki
Jan en Claudia hebben chefs uitgenodigd die ze bewonderen en respecteren. Deze toppers verwennen jou als gast met een exclusief en eenmalig diner, in samenwerking met het team van Tribeca. In dit menu is de signatuur zichtbaar van de betreffende topchef.

Jonnie Boer
De line-up is indrukwekkend. Thérèse en Jonnie Boer van De Librije in Zwolle trappen donderdag 5 oktober af met een lunch. Aansluitend is het de beurt aan Thijs Meliefste van Meliefste in Wolphaartsdijk (dinsdag 19 december), Martin Kruithof van De Lindenhof in Giethoorn (dinsdag 30 januari), Dennis Kuipers van Vinkeles in Amsterdam (zondag 25 maart), Michel van der Kroft van ’t Nonnetje in Harderwijk (zondag 20 mei) en Jarno Eggen van De Groene Lantaarn in Zuidwolde (dinsdag 31 juli).

Richard van Oostenbrugge
Voor de komst van Robin van de Bunt van De Leuf in Ubachsberg, Syrco Bakker van Pure C in Cadzand en Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot van Bord’Eau in Amsterdam moeten de data nog worden bepaald.

Eenmalig menu
Als gast kun jij eerste rang zitten aan de Keukenkamer. Oog in oog met de chef genieten van een menu van twaalf gangen (165 euro, wijnarrangement beschikbaar voor 110 euro, all-in 295 euro).

Reserveren
In het restaurant worden acht gangen geserveerd. De koster hiervoor bedragen 125 euro. Een bijpassend wijnarrangement is beschikbaar voor 75 euro en voor het menu all-in betaal je 225 euro.

Michelin
Kijk voor meer informatie en reserveringen op de website van Tribeca. Het restaurant in Heeze ontving van Michelin in het eerste jaar direct twee sterren.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Jonnie, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.