Nieuws

Beleef De Hoefslag in Bosch en Duin met speciaal arrangement

‘Beleef de Hoefslag’ voor een onvergetelijke en betaalbare gastronomische beleving. Om te laten zien dat culinair genieten in een restaurant met een Michelinster niet altijd duur hoeft te zijn, kun je in Bosch en Duin reserveren voor een arrangement met die naam. Vier gangen all-in voor 99 euro.

‘De nieuwe Hoefslag in Bosch en Duin, nabij Zeist, wil toegankelijk zijn voor een breed publiek om zo jong en oud, zakelijke gasten en culinaire ontdekkers een onvergetelijke (en betaalbare) gastronomische beleving te bieden.’

Michelinster
Op die manier wordt het Beleef de Hoefslag’-arrangement van het met één Michelinster bekroonde restaurant aangekondigd.

All-in
Het arrangement bestaat uit ontvangst met aperitief, een viergangendiner met bijpassende wijnen, plat en bruisend water en koffie of thee met friandises. De prijs per persoon is 99 euro.

Zes of acht gangen
Wie wil, kan het aantal gangen uitbreiden naar zes (139 euro per persoon) of acht (169 euro per persoon).

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@hfslg.nl of telefonisch contact op te nemen via nummer (030) 225 10 51.

Les Patrons Cuisiniers
De Hoefslag is in het bezit van één Michelinster en aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers.

Dit is de nieuwe De Hoefslag

Vorig jaar november opende de vernieuwde De Hoefslag in Bosch en Duin de deuren. ChefsFriends ging op bezoek met de videocamera en sprak met chef Karl van Baggem.

Vorig artikel

Brasserie NL presenteert ‘aanschuiven bij chef Ruben’

Volgend artikel

Slapen in Bilderberg Garden Hotel en eten bij De Kersentuin

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.