Nieuws

Brasserie NL presenteert ‘aanschuiven bij chef Ruben’

Bij Brasserie NL in Leidschendam kun je vanaf dinsdag 23 augustus aanschuiven bij chef Ruben van Dieten en van dinsdag tot en met vrijdag genieten van een dagschotel en een glas wijn voor slechts 15 euro per persoon. Per dag zijn twintig plekken beschikbaar en reserveren is niet mogelijk.

Klaar met werken en geen zin om te koken? Schuif gezellig aan bij Ruben van Dieten, eigenaar van Brasserie NL in Leidschendam, voor een heerlijk dagschotel en een goed glas wijn.

Table d’Hôtes
Op 23 augustus start Ruben met zijn Table d’Hôtes-actie en kun je terecht op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 17.30 en 19.00 uur.

Dagschotel en glas wijn
Voor 15 euro per persoon krijg je een overheerlijke dagschotel en een goed glas wijn geserveerd.

Menu
Iedere maandag communiceert Ruben de sociale media-kanalen van Brasserie NL het menu. Per dag zijn twintig plekken beschikbaar en reserveren is niet mogelijk.

Summerdeals
Overigens kun je in de maand augustus bij Brasserie NL nog terecht voor Rubens Summerdeals. Een driegangenmenu voor 25 euro per persoon.

Bib Gourmand
Brasserie NL is in het bezit van een Bib Gourmand. Het restaurant is aangesloten bij JRE Nederland.

Vorig artikel

Zomerdeal bij sterrestaurant Apicius in Bakkum

Volgend artikel

Beleef De Hoefslag in Bosch en Duin met speciaal arrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.