Nieuws

Zomerseizoen geopend: Loungy Mondays bij Bij Jef

Op Texel kun je tot en met 23 augustus weer wekelijks genieten van de Loungy Mondays. ‘Lekker eten, drinken, goede muziek en ontspannen samenzijn als ingrediënten voor ’s lands meest zalige eilandescape’, aldus initiatiefnemers Nadine Mögling en Jef Schuur van Bij Jef in Den Hoorn.

Met de start van de Loungy Mondays verklaren wij het zomerseizoen officieel voor geopend, zo laten de ondernemers weten. Tot en met 23 augustus kun je iedere maandag genieten van een Loungy Monday Menu van vijf gangen in een informele setting. De ontvangst is om 18.00 uur en een glas Taittinger-champagne is inbegrepen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tommy den Hartog opent restaurant 273 in Utrecht

Volgend artikel

Deze culinaire ontwikkelingen hebben we te danken aan corona

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.