Nieuws

Zomer-Arrangement bij sterrestaurant Perceel

Het met een Michelinster bekroonde restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel serveert de hele maand juni het zogeheten Zomer-Arrangement. Chef en eigenaar Jos Grootscholten serveert een menu van vijf gangen. De prijs per couvert bedraagt 92,50 euro, een aperitief en koffie of hee met huisgemaakte friandises zijn inbegrepen.

‘De tuin staat inmiddels mooi in bloei’, aldus Sharon Tettero en Jos Grootscholten van restaurant Perceel in Capelle aan den IJssel. ‘De gerechten worden verrijkt met heerlijke bloemen.’

Michelin
In de maand juni kun je in de door Michelin met een ster bekroonde eetgelegenheid terecht voor het zogeheten Zomer-Arrangement’ voor 92,50 euro per persoon.

Video: Jos Grootscholten over vernieuwd sterrestaurant Perceel

Cava
De ontvangst is met een cava of een jus de raisin gazifiè en koffie of thee met huisgemaakte friandises zijn eveneens inbegrepen.

Jos Grootscholten
Het arrangement bestaat uit vijf gangen uit de keuken van Jos en is beschikbaar tijdens lunch en diner, de zaterdag uitgezonderd.

Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@restaurantperceel.nl onder vermelding van het ‘Zomer-Arrangement’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zes restaurants en zes gerechten tijdens Culinaire Armada

Volgend artikel

Proeverij met wijnen Domäne Wachau bij De Treeswijkhoeve

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.