Nieuws

Proeverij met wijnen Domäne Wachau bij De Treeswijkhoeve

Bij restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre kun je woensdag 12 juni kennismaken met de wijnen van Domäne Wachau en hun wijnmaker. Tweesterrenchef Dick Middelweerd en zijn team serveren een vijfgangendiner en per gerecht geniet je van twee wijnen van de coöperatie, inclusief toelichting.

‘Wij bieden je een geweldige manier om kennis te maken met de wijnen van Domäne Wachau en hun wijnmaker’, zo wordt het speciale diner op woensdag 12 juni aangekondigd.

Video: Anne-Laura en Dick Middelweerd over 30 jaar De Treeswijkhoeve

Dick Middelweerd
Bij restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre krijg je een diner van vijf gangen geserveerd en bij ieder gerecht proef je twee wijnen van de coöperatie, die bestaat uit zo’n 250 families die samen 2500 zeer kleine wijngaarden bezitten op 440 hectare wijngaard in Wachau.

Wijnmaker
Vanaf 18.00 uur is er inloop, een half uur later vangt het diner aan. Alle geserveerde wijnen worden persoonlijk toegelicht door de wijnmaker.

Video Chef2Chef: Anne-Laura en Dick Middelweerd van De Treeswijkhoeve

Reserveren
Wie een plek aan tafel wil, kan zich aanmelden via de website van Anfors Imperial (medeorganisator van de avond). De kosten bedragen 150 euro per persoon, dit is een all-inprijs.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zomer-Arrangement bij sterrestaurant Perceel

Volgend artikel

De favoriete restaurants in Flevoland van Sander Nordsiek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.