Nieuws

Zes restaurants en zes gerechten tijdens Culinaire Armada

De veertiende editie van de Vlietdagen vindt plaats op zaterdag 21 en zondag 22 september. Onderdeel van dit evenement is de Culinaire Armada, een initiatief van zes restaurants in Voorburg, Leidschendam en Rijswijk. Met een boot bezoek je alle adressen en geniet je van een diner van zes gangen.

Zaterdag 21 september bundelen zes restaurants in Voorburg, Leidschendam en Rijswijk de krachten.

Restaurant Niven
Niven, Savarin, Villa la Ruche, Central Park, Brasserie De Koepel en Bij Erik serveren gezamenlijk een zesgangendiner aan gasten die aanmeren.

De Vliet
De deelnemers aan deze Culinaire Armada aan de Vliet varen, al dan niet met een eigen boot, langs de deelnemende eetgelegenheden, die hun keukens hebben geïnstalleerd bij één van de bruggen op de route.

Boot
Deelnemen kan voor 55 euro per persoon. Wie zelf niet in het bezit is van een boot, kan een plek reserveren op een rondvaartboot van de Ooievaart (75 euro per persoon) of ervoor kiezen de restaurants per fiets te bezoeken.

Voor toegangskaarten en informatie over het evenement kun je terecht op de website van Armada aan de Vliet. Ook de deelnemende restaurants beschikken over tickets.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Riesling en schaal- en schelpdieren bij Restaurant Hemingway

Volgend artikel

Zomer-Arrangement bij sterrestaurant Perceel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.