Nieuws

Tweede editie Allegorie van het Zuiden met Dick Middelweerd

De Allegorie van het Zuiden met Dick Middelweerd krijgt een vervolg. Van 15 tot en met 24 juli serveert de tweesterrenchef van De Treeswijkhoeve in Waalre een exclusief diner aan een twintig meter lange tafel in industrieel erfgoed Koekbouw in Veghel. De prijs per couvert bedraagt 150 euro all-in.

Vorig jaar oktober vond in Eindhoven de eerste editie plaats van de Allegorie van het Zuiden, een initiatief van vijf Brabantse ondernemers.

De Treeswijkhoeve
Onder hen Dick Middelweerd, tweesterrenchef en eigenaar van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre.

Dick stelt het menu samen en Maison van den Boer staat borg voor een hoogwaardige culinaire beleving.

Cultuur en food
Allegorie van het Zuiden vindt plaats voorafgaand aan en tijdens cultuur & food festival Fabriek Magnifique in Veghel.

Diner
Het diner wordt geserveerd aan een twintig meter lange tafel, die is neergezet in industrieel erfgoed Koekbouw aan de Noordkade.

Het exclusieve diner vangt dagelijks aan om 19.00 uur, op de zaterdag en zondag van het festival – 23 en 24 juli – zijn er ook middagzittingen.

Reserveren
Een prijs aan tafel kost 150 euro all-in. Per zitting is plek voor maximaal 120 gasten. Reserveren kan via de website van Allegorie van het Zuiden.

Vorig artikel

Bokkedoorns Lenteweken bij tweesterrenrestaurant in Overveen

Volgend artikel

De Loohoeve introduceert Mac van Dinther-arrangement

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.