Nieuws

Nieuwe general manager voor Grand Hotel Amrâth Kurhaus

Roxana Tajvar is de nieuwe general manager van Grand Hotel Amrâth Kurhaus. De in Perzië (Iran) geboren hotelier woont inmiddels 27 jaar in Nederland en was al sinds 2016 nauw betrokken bij de operationele bedrijfsvoering in het hotel aan het strand van Scheveningen.

De nieuwe general manager zorgt volgens het hotel voor ‘fris elan’. Roxana is op 1 augustus begonnen in haar nieuwe functie, nadat ze sinds 2016 al betrokken was bij de operationele zaken.

Gastvrijheid
Roxana kreeg lekker eten en gastvrijheid met de paplepel ingegoten. ‘Nergens word je zo met open armen ontvangen als bij de Iraniërs’, aldus Grand Hotel Amrâth Kurhaus.

‘Wanneer in Iran gasten worden ontvangen, wordt alles uit de kast getrokken. Van mooie kleding tot het gebruik van de meest exclusieve producten in de keuken.’

Service
‘Ik ben enorm gedreven om dit hotel naar het hoogst denkbare serviceniveau te brengen’, aldus Roxana. ‘Hiervoor gaan we eerst terug naar de basis met als doelstelling iedereen vanuit hier naar een vijfsterrenplus mindset te brengen, waar onze gasten niet omheen kunnen.’

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Gelderland van Tom Lamers

Volgend artikel

Waarom de jacht zo belangrijk is voor smakelijk wild

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.