Keuken der Lage Landen van Joris Bijdendijk bij Rijks Amsterdam

Joris Bijdendijk presenteert zondag 19 november zijn eerste kookboek tijdens een exclusief evenement in Rijks. In het restaurant van het Rijksmuseum in Amsterdam serveert hij een lunch van vier gangen en een zesgangendiner. Wie reserveert, ontvangt ook het kookboek van de door Michelin bekroonde chef.
‘Bijdendijk. Een keuken voor de Lage Landen’, zo klinkt de titel van het eerste kookboek van Joris Bijdendijk van Rijks.
Rijksmuseum
De executive chef van het restaurant van het Rijksmuseum zet er zijn missie uiteen om een keuken te ontwikkelen voor de Lage Landen zoals René Redzepi dat heeft gedaan voor Scandinavië.
De presentatie van het boek gebeurt in ‘eigen huis’ en gaat gepaard met een bijzondere viergangenlunch en een exclusief diner van zes gangen.
Lunch en diner
Een plek aan tafel tijdens de lunch kost 70 euro per persoon, voor een diner is de prijs per couvert 80 euro. In beide gevallen is een gesigneerd exemplaar van het kookboek inbegrepen. Ga voor reserveringen en de voorwaarden naar de website van Rijks.