Nieuws

Kennismakingsmenu bij vernieuwd De Burgemeester Linschoten

Bij De Burgemeester in Linschoten nadert de grootscheepse verbouwing het einde. Dinsdag 10 september gaan de deuren van het vernieuwde sterrestaurant weer open. Eigenaren Anne en Sander Spruijt serveren tot 10 november een kennismakingsmenu: vijf gangen inclusief aperitief voor 80 euro.

‘Het einde is in zicht, binnen enkele weken zitten de verbouwingen erop’, zo laten eigenaren Anne en Sander Spruijt weten. Begin augustus gingen de deuren van het met een Michelinster bekroonde restaurant op slot voor een fikse vernieuwing.

Restaurant
Het restaurant krijgt een andere uitstraling, het terras wordt een serre die in de zomer open kan en er komen twee ruimtes voor private dining.

Keuken
Ook de wijnkamer wordt onder handen genomen. Datzelfde geldt voor de keuken, waar meer ruimte ontstaat, betere apparatuur komt te staan en betere routing wordt gerealiseerd voor zowel de witte als zwarte brigade.

Sander Spruijt
Anne en Sander Spruijt zijn sinds 2016 eigenaar van De Burgemeester in Linschoten en willen het door middel van de verbouwing helemaal eigen maken en de uitstraling geven die bij hen past.

Menu van vijf gangen
Van 10 september tot 10 november serveren de ondernemers een zogeheten ‘Kennismakingsmenu’. Voor jou als gast de manier om De Burgemeester 2.0 te ontdekken.

Reserveren
Voor 80 euro geniet je in het nieuwe interieur van een menu van vijf gangen inclusief aperitief voor 80 euro. Reserveren kan via deze link. Zet er even bij dat je komt voor het ‘kennismakingsmenu’.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Win twee vrijkaarten voor het Amsterdam Wine Festival

Volgend artikel

Favoriete delicatessenwinkels in Zeeland van Rutger van der Weel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.