Provincie in de kijker

Favoriete delicatessenwinkels in Zeeland van Rutger van der Weel

Onder de noemer ‘Provincie in de Kijker’ vragen we iedere maand een chef of hotelier naar zijn of haar favoriete delicatessenwinkels in de provincie, waarin het bedrijf is gelegen. Om jou te helpen bij het vinden van (verborgen) parels. Deze keer Rutger van der Weel van restaurant Katseveer in Wilhelminadorp.

Fromagerie Forianne – Middelburg
‘Recent verhuisd naar een mooi monumentaal pand in Middelburg. Heerlijk genieten van mooie kazen, tapas en broodjes. Voor de liefhebber kunnen prachtige tapasplankjes voor thuis worden gemaakt.’
Fromagerieforianne.nl

Vishandel Van As Zeeland – Yerseke
‘Kraakverse vis van super kwaliteit. Jessica en ik hebben er onlangs wat zeebanket gehaald voor thuis… man, man, man, dat was fantastisch. Mooie gerookte paling, zalm en heilbot.’
Vanaszeeland.nl

Ticho Chocolade – Yerseke
‘Maakt mooie en unieke bonbons met een zilte touche!’
Ticho-chocolade.nl

Oesterij – Yerseke
‘De plek waar je moet zijn voor de beste oesters van Zeeland.’
Oesterij.nl

Juste Wijnkoperij – Middelburg
‘Mooi assortiment met wijnen, inclusief persoonlijk advies van Geoffrey Hendrikse.’
Juste.nu

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Kennismakingsmenu bij vernieuwd De Burgemeester Linschoten

Volgend artikel

Château St. Gerlach haalt wijntopper voor bijzondere wijnspijs-avond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.