Nieuws

Hotel Okura Amsterdam opent Festive Pop-up met cadeaus en culinaire verrassingen

Hotel Okura Amsterdam nodigt iedereen uit om het feestdagenseizoen te beginnen met de opening van de tweede pop-up store in de geschiedenis van het hotel, de Festive Pop-up.

Tot en met 7 januari 2024 kunnen bezoekers zich onderdompelen in een wereld van prachtige en bijzondere cadeaus, doordrenkt met verhalen. In het weekend kunnen ze bovendien genieten van glühwein en warme chocolademelk in de sfeervolle pop-up store.

De Festive Pop-up biedt een scala aan cadeaus die normaal gesproken in het hotel worden gebruikt, variërend van messen die de chefs van Okura dagelijks in de keuken hanteren tot speciaal samengestelde geuren voor thuis en unieke dranken met een eigen signatuur. Elk cadeau vertelt een verhaal en is ontworpen om familie en vrienden een bijzonder gevoel te geven tijdens de feestdagen.

Ambacht tijdens feestdagen

De pop-up store presenteert een selectie ambachtelijke producten die perfect zijn om te geven of zelf te serveren tijdens de feestdagen. Rechtstreeks uit de patisseriekeuken komt een uitgebreid assortiment festive chocolade, terwijl tweesterrenchef Arjan Speelman en zijn team van restaurant Ciel Bleu zich hebben gewijd aan het bereiden van sauzen en soepen die elke kersttafel naar ongekende hoogten tillen.

Michiel Roelfsema, Algemeen directeur van Hotel Okura Amsterdam, benadrukt het belang van aandacht voor elk detail binnen het hotel en het streven naar een ongeëvenaarde totaalbeleving. “Met de Festive Pop-up willen we bezoekers kennis laten maken met verschillende ambachten binnen ons hotel, terwijl ze genieten van de warme sfeer van de feestdagen. Hotel Okura Amsterdam heet bezoekers van harte welkom om de Festive Pop-up te ontdekken en Omotenashi, Japanse gastvrijheid vanuit het hart, te beleven.”

De Festive Pop-up is open van woensdag tot en met zondag, van 10. 00 tot 18. 00 uur, en bevindt zich naast de hoofdingang van het hotel. Bezoekers worden begroet door een grote kraanvogel, een Japans symbool voor geluk en een lang leven.

Over Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam is een vijfsterren superior hotel in Nederland en lid van ‘The Leading Hotels of the World’. In Hotel Okura Amsterdam komen Oosterse en Westerse invloeden in harmonie samen in een sereen en luxe interieur voorzien van alle comfort. Hotel Okura Amsterdam is onderdeel van een internationale keten met wereldwijd meer dan 80 luxe hotels, bestaande uit Okura Hotels & Resorts, Nikko Hotels International en Hotel JAL City. Hotel Okura Amsterdam is het enige hotel van de Okura-groep in Europa en beschikt over 300 kamers. Het hotel biedt haar gasten hoogstaande hotelaccommodatie, culinaire verwennerij met keuze uit vier restaurants (Ciel Bleu **, Yamazato*, Serre, Sazanka) met een Michelin-onderscheiding en ultramoderne spa-faciliteiten.

Lees ook:
Hotel Okura Amsterdam opent pop-up patisseriewinkel
Eigen witbier voor Hotel Okura Amsterdam
Metamorfose voor zeven suites Hotel Okura Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jeroen Achtien: ‘Omgeving vaak rijker dan je denkt’

Volgend artikel

G7 Restaurant in kerkje in Sittard ondergaat metamorfose

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.