Nieuws

Gorinchem krijgt ‘meest duurzame Van der Valk-hotel’

Van der Valk opent dit najaar een hotel in Gorinchem. De horecagelegenheid ligt pal naast de A15, krijgt 157 kamers & suites en moet in november de eerste gasten ontvangen. De horecagelegenheid beschikt verder onder andere over een à-la-carterestaurant, een live cooking-restaurant, een brasserie, een bioscoop en een wellness.

De aanwinst in Gorinchem wordt – naar eigen zeggen – de meest duurzame van Van der Valk International. Het hotel is volledig gasloos, er wordt gebruikgemaakt van koude- en warmteopslag en warmtekrachtkoppeling, er liggen zonnepanelen op het dak en Green Key heeft goud toegekend.

Kamers & suites
De 157 kamers en suites zijn onderverdeeld in comfort kamers (67), mindervalidekamers (2), deluxe twin kamers (40). Deluxe king kamers (42), suites (2), themasuites (3) en family suites (2).

Allemaal zijn ze uitgerust met koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad of regendouche, een kluisje, Smart TV & Netflix, een minikoelkast en high speed wifi.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Shared dining bij restaurant Nela op Zuidas Amsterdam

Volgend artikel

Andere naam voor Rotterdams restaurant: NOYA wordt YANO

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.