Nieuws

Derlon Hotel Maastricht wint ‘Oscar van de hotelindustrie’

Mooi nieuws uit Limburg. Derlon Hotel Maastricht is uitgeroepen tot winnaar van de Global Travel Award in de categorie Luxury City Hotel of the Year 2016, Netherlands’. Het hotel laat ChefsFriends weten dat deze awards worden beschouwd als ‘de Oscars binnen de hotelindustrie’.

Het Limburgse hotel hoorde vorig jaar september al dat het was genomineerd voor een prestigieuze Global Travel Award.

Deze prijs wordt gezien als de ultieme onderscheiding voor hotels, luchtvaartmaatschappijen en touroperators.

Hoge mate van service
Hoteldirecteur Sione Götte draagt de award op aan alle medewerkers die zich dagelijks volledig inzetten en onderscheiden. ‘Het zijn allemaal uitblinkers binnen de hospitality- en reisindustrie.’

‘Onze professionaliteit en hoge mate van service zijn zeer gewaardeerd, en hebben een unieke ervaring weten te creëren die heel verdienstelijk boven de sterke concurrentie is uitgestegen.’

Overnachten
Overnachten in dit prijswinnende hotel? Derlon Hotel Maastricht is gelegen aan het Onze Lieve Vrouweplein en beschikt over 45 kamers, drie suites en twee appartementen.

Verder kun je er terecht voor vergaderingen in het Forum X op het terrein van het Jezuïetenklooster, evenementen in museumkelder Piazza Romana en lunch en/of diner in Derlon’s Restaurant.

Het hotel heeft ook nog een wijnen- en delicatessenwinkel aan de Plankstraat: Derlon’s Winkel.

ChefsFriends feliciteert Hotel Derlon Maastricht met het winnen van deze mooie award.

Vorig artikel

De Nederlanden in Vreeland krijgt meer eigentijdse stijl

Volgend artikel

‘Verwennerij en romantiek’ bij De Vrienden van Jacob op Valentijnsdag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.