Nieuws

‘Verwennerij en romantiek’ bij De Vrienden van Jacob op Valentijnsdag

Wil jij je geliefde verrassen met Valentijnsdag? Dat kan met een themalunch of -diner in De Vrienden van Jacob in Santpoort. Bij het met één Michelinster bekroonde restaurant van Landgoed Duin & Kruidberg staat 14 februari in het teken van ‘verwennerij en romantiek’.

Verwen jouw Valentijn zondag 14 februari met een romantische lunch of een romantisch diner in het bij de JRE-Nederland aangesloten De Vrienden van Jacob.

Landgoed Duin & Kruidberg
Dit restaurant is in het bezit van een Michelinster en huisvest op het prachtige Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Chef-kok is Alain Alders.

Voor 57,50 per persoon exclusief dranken geniet je vanaf 12.30 uur – alleen op 14 februari – van een Valentijnmenu van vier gangen.

Dineren
Ga je liever dineren, dan worden ’s avonds exclusief vijf gangen geserveerd. Kosten voor het diner bedragen 85 euro per persoon, dat is inclusief cocktail voor de vrouwen.

Brasserie DenK
In de naastgelegen Brasserie DenK wordt in de avonduren het ‘Menu van de Markt’ van vier gangen geserveerd. Te reserveren voor 41,95 euro per persoon, exclusief dranken.

Reserveren kan telefonisch (023-512 18 00) of door het sturen van een mail naar liza.buijs@duin-kruidberg.nl.

Wil je meer weten over restaurant De Vrienden van Jacob en Landgoed Duin & Kruidberg, klik dan hier. Eet smakelijk!

Over de Drempel bij Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort is één van de locaties die aan bod is gekomen in onze serie ‘Over de Drempel’. General manager Bernard Lensink laat je in onderstaande video de vier mooiste plekken van het hotel zien.

Vorig artikel

Derlon Hotel Maastricht wint ‘Oscar van de hotelindustrie’

Volgend artikel

Winterbelevenement op Landgoed Groot Warnsborn Arnhem

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.