Vakantie in eigen land

Bos in of strand op met arrangement Grand Hotel De Draak

In de herfst laat de natuur zich niet alleen met al haar kleurenpracht zien, het is ook het ideale jaargetijde voor een heerlijke boswandeling in Bergen op Zoom of om lekker uit te waaien op het strand in Zeeland. Het kan allemaal met het herfstarrangement van Grand Hotel De Draak.

Tot en met 21 december kun je in het oudste hotel van Nederland genieten van het herfst arrangement. Je verblijft twee nachten op een Deluxe Kamer, waarvan één overnachting gratis is, en krijgt één keer een JRE-lunch dagmenu van vier gangen geserveerd in de Sint Maartenzaal.

Herfst
De natuur is in het herfstseizoen op haar mooist en laat zich in al haar kleurenpracht zien. Het is ook het ideale jaargetijde voor een heerlijke boswandeling in Bergen op Zoom of om lekker uit te waaien op het strand in Zeeland.

Prijs per persoon
De prijs per persoon bedraagt 139,50 euro op basis van twee personen op een kamer en is exclusief toeristenbelasting. De eenpersoonstoeslag is 45 euro per nacht.

Arrangementen zijn op basis van tien personen. Voor groepsaanvragen vanaf tien personen gelden andere tarieven met zaalhuur voor private dining.

Vorig artikel

’t Ganzenest in Rijswijk tweede zaak voor Erik Tas

Volgend artikel

Lars van Galen over gastronomie na corona

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.