Nieuws

’t Ganzenest in Rijswijk tweede zaak voor Erik Tas

Erik Tas heeft in Rijswijk zijn tweede zaak geopend. Hij is er gestart met klein hotel en restaurant ’t Ganzenest. De chef-kok en ondernemer exploiteert in Leidschendam ook al restaurant Bij Erik, dat in het bezit is van een Bib Gourmand.

In ’t Ganzenest zet Erik zijn authentieke allure en toegankelijke kwaliteit voort. ‘Uitgebouwd met de ruimte en faciliteiten die deze locatie in Rijswijk te bieden heeft. Ook als klein hotel en locatie voor trouwerijen, evenementen en vergaderingen.’

Ingrediënten uit het seizoen
Sinds woensdag 23 september zijn de deuren van de tweede zaak van de chef-kok en ondernemer officieel geopend en gaat Erik zijn gasten verwennen met ‘tongstrelende gerechten. Iedere maand iets bijzonders, met passende ingrediënten van het seizoen.’

Kruidentuin
Neem plaats in het sfeervolle restaurant of geniet op het rustieke terras met weids uitzicht op de golfbaan en de eigen kruidentuin. Geopend van woensdag tot en met zondag voor lunch en diner.

Harry Visbeen
’t Ganzenest was ooit een restaurant in Den Haag en later Rijswijk. Eigenaar en chef-kok Harry Visbeen was er jaren in het bezit van een Michelinster.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete delicatessenwinkels in Gelderland van Tom Lamers

Volgend artikel

Bos in of strand op met arrangement Grand Hotel De Draak

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.