Nieuws

‘Blaas relatie nieuw leven in’-arrangement Kimpton de Witt

Wil jij jouw relatie nieuw leven inblazen tijdens een romantisch weekeinde? Dan is het Ready to Rekindle-arrangement van Kimpton de Witt in Amsterdam misschien wel dé manier. Je verblijft twee nachten in het hoofdstedelijke hotel. Ontbijt en een relatie-activiteitenboekje zijn inbegrepen.

Na meer dan twee jaar vol lockdowns en veel thuis zitten, biedt hotel Kimpton de Witt koppels de kans om hun relatie nieuw leven in te blazen. Het Ready to Rekindle-arrangement is gericht op het herstellen van de fysieke en emotionele band die stellen mogelijk hebben verloren.

Verliefd
Start het romantische weekeinde met de exclusieve ‘Re-romanticising guide’ van relatietherapeut Karin Peeters van Vitalis Coaching & Therapy. Een coachingsoefening van 60 minuten, die koppels aanmoedigt te zoeken naar de redenen waarom ze verliefd op elkaar zijn geworden en hoe je het beste met elkaar kunt communiceren.

Ontbijt inbegrepen
Het arrangement is beschikbaar vanaf 619 euro voor twee nachten. Inbegrepen zijn twee overnachtingen inclusief ontbijt, twee cocktails, een Instax Camera om je verblijf vast te leggen, een relatie-activiteitenboekje en het school of life 100 vragen-spel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Bij Jef heeft eerste vijfsterrenhotel van de Waddeneilanden

Volgend artikel

Carstens heropent met andere chef en vernieuwd concept

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.