Nieuws

Bij Jef heeft eerste vijfsterrenhotel van de Waddeneilanden

Hotelsterren heeft het hotel van Nadine Mögling en Jef Schuur in Den Hoorn op Texel vijf sterren toegekend. Daarmee is Bij Jef in het bezit van het hoogst aantal beschikbare sterren. De ondernemers exploiteren in hetzelfde pand ook een restaurant, dat door Michelin is bekroond met één ster.

Jef en Nadine exploiteren nu de enige door Michelin met een ster bekroonde eetgelegenheid op de Waddeneilanden én zijn eigenaren van het eerste vijfsterrenhotel op de Nederlandse Wadden.

Den Hoorn Texel
Boetiekhotel Bij Jef huisvest in een voormalige pastorie en beschikt over acht suites en vier junior suites. De suites aan de achterzijde kijken uit over de Texelse weilanden en verblijf je in één van de suites aan de voorkant, dan bestaat je uitzicht uit de monumentale panden van Den Hoorn.

Jef Schuur
‘Afgelopen winter hebben alle suites nog een finishing touch gekregen’, zo laat Jef weten. ‘We hebben kasten op maat laten inbouwen. De rust, ruimte en luxe waar we staan, willen we vertalen naar alle facetten van onze mooie zaak.’

Relais & Châteaux
Hotelsterren is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en is lid van Hotelstars Union, de houder van de Europese Hotel Classificatie. Bij Jef is aangesloten bij Relais & Châteaux, het wereldwijde genootschap voor kleinschalige en onafhankelijke tophotels en -restaurants.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrint en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Koffieliefhebbers opgelet: gratis proevers gezocht

Volgend artikel

‘Blaas relatie nieuw leven in’-arrangement Kimpton de Witt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.