Nieuws

Video ChefsRevolution: Jonnie over Virgilio Martinez

Zuid-Amerika wordt tijdens ChefsRevolution 2016 vertegenwoordigd door Virgilio Martinez. De chef van restaurant Central in Lima in Peru betreedt maandag 19 september het podium van Theater De Spiegel in Zwolle. ‘De demo die ik eens van hem heb gezien, was echt super interessant’, aldus Jonnie Boer van organisator De Librije.

‘Een van de cracks uit Zuid-Amerika’, zo introduceert Jonnie Boer zijn collega-chef Virgilio Martinez van restaurant Central in Lima, Peru.

Kookdemonstratie
‘De demonstratie die ik ooit van hem heb gezien, was echt super interessant. Hij nam een cameraploeg mee de bergen in om op verschillende hoogten ingrediënten te verzamelen voor zijn gerechten.’

Internationale topchefs
Op zondag 18 en maandag 19 september geven tal van (inter)nationale topchefs een interactieve kookdemonstratie op het podium van Theater De Spiegel in Zwolle.

Virgilio komt op maandag in actie. Ben jij erbij aanwezig, luister dan de video om van Jonnie te horen wat je kunt verwachten.

De Librije
Deze demo’s zijn onderdeel van het tweedaagse culinaire evenement ChefsRevolution, georganiseerd door Jonnie en Thérèse Boer van De Librije.

Boerenmarkt
Op het programma verder onder andere een BOERenmarkt XL, die beide dagen vrij toegankelijk is, en de bijzondere kookwedstrijd HillBilly Contest, waarin een aantal chefs de strijd aangaat met elkaar.

ChefsFriends is mediapartner van ChefsRevolution en plaatst voorafgaand aan het evenement regelmatig video’s over alles wat er te doen is. Via deze link kun je eerdere publicaties bekijken.

Vorig artikel

Kookwedstrijd HillBilly Contest tijdens ChefsRevolution

Volgend artikel

Bourgondisch Lifestyle: jubileum en blog op ChefsFriends

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.