Nieuws

Bourgondisch Lifestyle: jubileum en blog op ChefsFriends

Een nieuwe locatie en een jubileum. René Koelman en Latif Elmessoussi vieren het 10-jarig bestaan van Bourgondisch Lifestyle. Zondag 11 september kun je in Fort Zuidwijkermeer in Beverwijk een ‘Bourgondische tijdreis maken’. Vanaf volgende maand publiceren ze maandelijks een blog over kaas op ChefsFriends.

‘Wij nemen je graag mee op een Bourgondische reis vanuit het verleden door het heden naar de toekomst op zondag 11 september.’

René Koelman
Bourgondisch Lifestyle van René Koelman en Latif Elmessoussi, met vestigingen in Beverwijk en Haarlem, bestaat tien jaar en viert dat jubileum in het nieuwe onderkomen Fort Zuidwijkermeer aan de Kanaalweg in Beverwijk.

Kaas
Voor 25 euro per persoon kun je een Bourgondische Kaasbeleving reserveren. Je kunt kiezen voor het Champagne-Kaas Ontbijt (aanvang 10.00 uur), de Kaas-Wijn lunch (13.30 uur) en/of het Kaas-Wijn diner (19.00 uur).

Wijn
Je geniet niet alleen van lekker eten en drinken, maar ook van verhalen over kaas en wijn, het verleden en de toekomst. Uiteraard ontbreekt een rondleiding door het fort niet.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@bourgondischlifestyle.nl. Vermeld daarin het gewenste moment, het aantal personen en je (mobiele) telefoonnummer. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Horecaprofessionals
Een dag later hebben horecaprofessionals de gelegenheid het jubileum van Bourgondisch Lifestyle te vieren.

Maandag 12 september van 11.00 tot 16.00 uur staan op verschillende momenten kaas en wijn centraal, onder begeleiding van kaas- en wijnboeren.

Masterclasses
In het fort vinden die dag ook de voorrondes plaats voor de Gault&Millau-wedstrijd Beste Fromager.

Verder is er de presentatie van de Hollander Kaastrolley in samenwerking met Wilco Berends van De Nederlanden in Vreeland, zijn er tastings en masterclasses en wordt het Kaasboek van Maarten Koek gepresenteerd.

Er zijn 300 plaatsen beschikbaar en per bedrijf kun je komen met maximaal drie personen. Aanmelden kan door het sturen van een e-mail naar info@bourgondischlifestyle.nl.

Blog op ChefsFriends
In oktober start René Koelman van Bourgondisch Lifestyle met een maandelijkse blog op ChefsFriends met kaas in de hoofdrol.

Vorig artikel

Video ChefsRevolution: Jonnie over Virgilio Martinez

Volgend artikel

Video: Lennard ter Hall van Slow Escargots over slakken

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.